2011/10/13

Alpeilla

Ikuinen projektini, Saksan autoilureissun kirjoittaminen, on vieläkin kesken! Tässä taas matkamme loppupäätä:

Münchenistä ei tarvinnut ajaa kuin vähän matkaa etelään, niin alppien huiput alkoivat jo näkyä horisontissa. Toki ne varmaan näkyisivät jostain kaupungin pilvenpiirtäjästäkin.. Seuraava etappimme oli Garmisch-Partenkirchen, tuo talviurheilusta kiinnostuneiden unelmakohde.


Partenkirchenissä kävimme olympiahiihtostadionilla katsastamassa mäkihyppytornit. Stadionille on vapaa pääsy ja autoille parkkipaikat.

Olympia-Skistadion

Tästä suunnistimme lähelle Eibseen rantaa ihailemaan Saksan korkeinta vuorta, Zugspitzeä (2 962 m). Parkkimaksut olivat korkeat ja nousut gondolihissillä pöyristyttävät. Lopulta maksoimme parkista turhaan, kun kävimme vain hissien lähtöpaikalta nappaamassa pari kuvaa vuoresta.


Zugspitze

Zugspitzen juurelta ajoimme Itävallan puolelle Tiroliin ja Lermoosin kylään. Täällä kävimme vain pikavisiitin, silitimme Tirolerhofin kaneja ja söimme suloisessa pikkukahvilassa, ja palasimme takaisin Saksan puolelle.



Tämän jälkeen on tulossa enää vain yksi postaus Saksan kierroksesta ja se kertoo turistikohteesta, johon olin aina halunnutkin matkustaa. (:

This is the second last part from our driving tour in Germany. After Munich we drove to see the great winter sport resort Garmisch-Partenkirchen and its Olympic Ski Stadium. We also got to see the highest mountain of Germany, Zugspitze, but unfortunately, it was too expensive for us to take a lift up to the mountain. Instead, we decided to drive to Austria and there visited a lovely town called Lermoos. After the quick tour in Austria we headed back to Germany which will be my last text about this trip.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti