2011/10/02

IKEA:sta ostettua

Eräässä aikaisemmassa postauksessa vilahtikin jo olohuoneemme hallitsevimmat tekijät, sohva ja rahi, jotka ovat molemmat IKEA:n Ektorp-sarjasta. Sohva ostettiin uuteen asuntoon elokuussa ja vanhempi kahdenistuttava (eli pieni) vuodesohva joutui työ-/vierashuoneeseen. Tykkään Ektorpin mallista, joka on pehmeä ja romanttinen. Kaikki päälliset ovat irotettavia ja pestäviä. Käytössä näkee, miten pinta kuluu... Vanhemman rahin kangas ei kamalan paljon ole kulahtanut, mutta se nyt ei olekaan niin kovalla käytöllä kuin sohva. Kangas on muuten napakkaa ja hyvälaatuista, mutta imee itseensä pölyä ja esim. omat irtohiukseni näkyvät sen pinnalla todella hyvin.

Olohuoneessa olevaa tyhjää tilaa tulee helpottamaan uutukainen Ektorpin nojatuoli. Mutta vielä puuttuu seiniltä sivupöytä tai senkki.. En ole vielä ratkaissut tyhjien seinien kohtaloa.


Yöpöydiksi valittiin Hemnesin yksinkertaisen valkoiset sivupöydät. Tilaa makuuhuoneessa ei ole aivan ylenmäärin, joten aluksi himoitsemamme raskaammat pöydät vaihtuivat tähän malliin, joka on tarpeksi kapea ja huomaamaton. Ainakin on helppo imuroida!
(Kuvat: ikea.fi)

2 kommenttia:

  1. Me käytiin just vähän aikaa sitten ostamassa nuo samat yöpöydät. Kätevä tuo alataso, siihen saa laitettua vaikka jonkun korin niin saa lisää säilytystilaa. :)

    VastaaPoista
  2. Hauska! Nyt saatiin sitte Pentikin lampuilleki paikat. (:

    VastaaPoista