2011/10/02

Sisustusunelmia

Uuden asuntomme sisustusprojekti jäi vähän kesken, kun sain yllättäen työpaikan melkein heti, kun muutimme takaisin Suomeen. Ja sitten tuli koiranpentu... Tietenkin koira, kun ei ole vielä sisäsiisti, tuo omat haasteensa kotiin: matot pois, johdot piiloon ja samoin muut mahdolliset "purulelut" kaappeihin.

Nyt on taas sisustuskärpänen purrut uudestaan! Minulle on tullut pakottava tarve täyttää asunnon tyhjät aukot ja olohuoneessa varsinkin on tilausta huonekaluille tyhjälle "tanssilattialle". Minulle mieluisia tilantäyttäjiä löytyisi Rivièra Maisonin nettikaupasta, kuten alapuolen senkki olisi täydellinen eteiseen käytävälle. Harkitsen vakavasti!


Rivièralta löytyi myös ihan hyvä ehdokas keittiöön lisäsäilytystilaksi. Vasemmanpuoleinen hyllykkö olisi tarpeeksi kapea keittiöön, johon ei kaivata massiivista huonekalua tekemään huonetta ahtaaksi. Keittiön pöytäryhmäkin pitäisi joskus hankkia, kun tällä hetkellä meillä on pöytä ja tuolit lainattu miehen siskon miehen siskolta. (: Pöytäasiaa olen yrittänyt tutkia blocket.se-sivustoilta antiikkipuolelta, mutta vielä ei ole tärpännyt.


 Viimeiseksi vielä Rivièran pöytäihanuuksia. Olen aivan rakastunut apteekkarinvetimiin!


(Kuvat: rivieramaison.com)

My dreams from Rivièra Maison! I've got the feeling now that I have to put something to the empty spots in our new apartment and that's why I'm looking for new furniture. Or rather old - something which looks old or even better, is old and antique. I'll keep on hunting... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti