2011/01/30

Reissu-unelmia

Tämä olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten! Olen jahkaillut matkapäiväkirjan kirjoittamista parin vuoden takaisen Australian reissun jälkeen ja nyt päätin toimia. Sähköpostiviestittely ja Facebookin kautta muistioiden päivitteleminen tuntui hankalalta tuolloin, joten ajattelin matkablogin pitämisen olevan näppärämpi ratkaisu. Haluanhan ilmoittaa äidille ja isälle, että olen vielä hengissä! Ja nyt saisin yhdistettyä kuvia ja tekstiä, jolloin itsellenikin jäisi muistot paremmin mieliin.

Reilu kuukausi jäljellä ja sitten liihottelen vaihtoon Saksaan. Lentoliput on taskussa, mutta muut järjestelyt ovat vielä aika huonolla mallilla. Helmikuun aikana pitäisi selvitä lukujärjestykset sekä asuminen. Ei hätää, ainakaan vielä. Suomesta melkein puolet tavaroista on pakattu ja osa jo kärrätty vanhempien iloksi sänkyjen alusia ja kaappeja täyttämään. Matka alkaa tästä.

2 kommenttia:

  1. Sniisk, ikävä kalvaa mieltä jo nyt.
    Mutta innosta pomppien tulen lukemaan, ihanaa kun aloit kirjoittaa tätä! :)

    VastaaPoista
  2. Eipä sitä vielä oikein ossaa ikävöidä, kun on kaikkea lähtöhässäkkää. Mutta tulee olemaan pitkä aika poissa kotoa! -> Joten tulkaa käymään (;

    VastaaPoista