2011/12/20

Bananas in Pyjamas

Lupasin eräässä aiemmassa postauksessa kuvia tämän vuoden naamiaispikkujouluasusta ja tässä niitä nyt tulee!

Tarkoin varjeltu salaisuutemme ystäväni kanssa oli pukeutua lastenohjelmateemaa varten Pyjamabanaaneiksi. Olimme suunnitelleet tätä jo muutaman vuoden ja lopultakin pikkujouluteemaksi valittiin kyseisiin asuihin sopiva aihe.


Banaanipäät ommeltiin huovasta minun uudella ompelukoneella. Teimme kaksi suurempaa kolmiota etu- ja takakappaleiksi ja sivuille tuli kapeat kaistaleet. Kärkeen ommeltiin ruskeasta huovasta tötterö. Kurkistusaukon kanssa tuli ongelmia, sillä huopa venyi ja vanui, joten lopulta ostimme keltaista resoria, joka hoiti tehtävänsä hyvin.



Valitettavasti kamera ei laulanut juhlissa kovinkaan ahkerasti, joten muista juhlijoista on vain vähän kuvia. Olihan siellä mm. Cruella de Vil, saapasjalkakissa ja Nasse-setä...



At last some pics from our choir's Christmas party! The theme was "Childrens' TV programmes" and we played Bananas in Pyjamas with my friend. 

3 kommenttia:

  1. mmoikka, teidän banaanipuvut on mainiot! (:
    ollaan kaverin kanssa tekemässä penkkaripuvuiksi samalla idealla asuja ja pohdittiin että millä täytitte banaanipään ja miten saitte pään täytteineen pysymään pystyssä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Olihan meillä tosi hauskaa asuja sunnitellessa ja kovasti muut kehuivat aikaansaannostamme.

    Banaanin sisällä on pahvista tehty ympyräkartio (jätskituutti) ja se oli kuminauhan avulla paikoillaan leuan alla. Jotta banaani olisi muhkeampi, laitoimme vanua huopakankaan ja hatun väliin. Vanu on tarpeeksi kevyttä, koska esim. muovipusseilla kokeillessamme päähineestä tuli liian raskas.

    Tsemppiä asuihin!

    VastaaPoista
  3. Okei, kiitos paljon vastauksestasi! Kokeillaan näillä ohjeilla :)

    VastaaPoista