2012/05/03

Koira itkee

Tosi turhauttava tunne, kun on luullut, että kaikki menee hyvin. Meillä on monesti ollut ongelmia koiran itkemisen kanssa eli kun se jää yksin, se ulisee ja haukkuu. Ollaan menetelty "kirjojen mukaisesti" ja nyt sitten ollaan taas umpikujassa, kun kuultiin naapurilta, että koira edelleen itkee. Ollaan eletty siinä uskossa, että Coco on hiljaa kotona, kun ei ole kuulunut ääniä mennessä eikä tullessa. Ennen tiedettiin, että koira itkee, kun lähtiessä kuului ulinaa.

Keinot alkavat olla aika vähissä. Töissä ja koulussa on käytävä ja joskus olisi mukava päästä yhdessäkin jonnekin vapaa-ajalla. Menot rajoittuvat nyt siihen, minne koirakin pääsee tai sitten toisen on jäätävä kotiin.

Niin surullisen kaunis ja ihana koiramme:



Lopuksi vielä parin viikon takaiset kuvat Cocosta ja Tessasta lenkkeilemässä.


Having trouble with the dog crying all the time when we are not around. We have taught her by the book but apparently it's not good enough. 

2 kommenttia:

  1. Meilläkin koira aikoinaan kärsi eroahdistuksesta ja ulvoi aina yksin ollessaan, mutta jossain vaiheessa sen lopetti, kun tajusi, että joka kerta me kotiin palataan.

    Eilen törmäsin ensimmäistä kertaa tällaiseen https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Petsafe-Indoor-Bark-Control-haukunestolaite-sisatilaan/275629/92462/92426/92459
    Voisikohan tuollaisesta olla apua?

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja neuvosta!

    Täytyypä tutkiskella tätä vaihtoehtoa. En ole koskaan aiemmin kuullutkaan tästä. Kasvattajalta sain neuvon rauhoittavasta aineesta, mitä suihkutetaan huoneeseen ja koira tuntee olonsa sitten rauhallisemmaksi. En tosin tiedä, miten pysyvä vaihtoehto tuo aine on ja alkaako koira taas ulista, kun vaikutus lakkaa. Tuon laitteen avulla ainakin hoksaisi koira, että on väärin haukkua.

    VastaaPoista