Kokeilinpas Valion ruokalehden ohjeella valkosuklaa-marjajälkkäriä. Ohje on kuudelle ja alun perin siinä oli vadelmia, mutta pakkasesta sulatin kuitenkin mansikoita. Hyvää oli!
Tarvitaan:
150 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2,5 dl kreikkalaista jogurttia
1 tl vaniljasokeria
5 dl marjoja
Ohjeet:
Paloittele valkosuklaa. Kuumenna kuohukerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila levyltä ja lisää valkosuklaa. Sekoita, kunnes suklaa sulaa ja seos on tasaista. Lisää jogurtti ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
Kaada annosmaljoihin kerroksittain valkosuklaaseosta ja marjoja. Nosta jääkaappiin ja anna maustua vähintään 30 min ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti