2012/12/29

Tunnelmalliset valopallot

Ihastelin Stockmannilla ennen joulua La case de Cousin Paul -valopallosarjoja. Olisi pitänyt olla nopea, että olisi oikeanväriset pallurat kotiin saanut, joten jäin sillä kertaa ilman. Oikeastaan se oli minun onnekseni, sillä kuulin serkultani, että palloja saa ostettua yksitellen Seitashopista. Toisin kuin Paulin palloihin, oli näihin tehty jo etukäteen reiät ja viillot, joten led-valot pääsivät suoraan pallon sisään ilman askarteluja. Valitsin sitten omaan sarjaani vitivalkoista, luonnonvalkoista ja vaaleaa luonnonväristä pellavaa. Tykkään!


En voinut vastustaa kiusausta, kun Seitashopissa oli puoleen hintaan jouluinen talolyhty. Arkun päällä on tällä hetkellä talolyhtyjen kera myös Partyliten Hurricane-somisteet, joissa on anopin maalaamat käpykoristeet.


Lightballs from Seitashop. I was dreaming of La case de Cousin Paul -lights from Stockmann but was too late to buy them before they were sold out. Lucky me, I heard that you can buy each ball separately from Seitashop, so I chose snow white, off-white and natural coloured balls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti