2013/08/05

Tre dagar i Stockholm

Loput Tukholma-kuvat tulevat nyt! Lomalla keskityttiin rentoiluun ja tyttöjenjuttuihin (lue: shoppailuun), mutta kierreltiin myös muutamissa paikoissa.


Estelleä ei näkynyt, mutta Gamla Stanista löytyi mitä suloisimpia pikkuputiikkeja. Ihastuin kovasti tuohon seeprakoruun, mutta se sai nyt kuitenkin jäädä odottamaan toista omistajaa.


Keskimmäisenä päivänä käytiin minun painostuksella Junibackenissa. Olen käynyt siellä kerran yhdeksännellä luokalla ja halusin elää suosikkitarinoitani nyt uudestaan. Olihan siellä ihanaa ja myös seuralaiseni viihtyivät. Heinäkuun sesonkiaikana on kuitenkin varattava aikaa jonottamiseen ja valmistauduttava kuuntelemaan vähän lasten kiljumista.



Muumitalossa oli oikein rauhaisaa ja siistiä...


...Pesosen verstaassa oli puolestaan paljon tavaraa.



...Peppi taas oli jättänyt kaikki vinksin vonksin.


Aikaa oli onneksi myös syödä hyvin ja herkutella.


Pasta Céline löydettiin P.S. I love fashionin Lindan blogin kautta. Nam, olipa se hyvää! Ja gluteenittomuus ihan ehdoton ruokapaikkojen valinnassa.



Ihana makuelämys oli myös Daim-Digestive-suklaapallo.


Here come the last pictures from our girls trip to Stockholm. The trip was about relaxing and chatting with the girls (read: shopping). In addition we walked around in the Gamla Stan (the Old Town) and went to Astrid Lindgren theme park Junibacken. And, yes, the food was yummy! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti