2013/09/06

Kaverikuumetta

Viime aikoina olen saanut kuunnella paljon koiranpentujuttuja ja pentukuviakin tulee nyt monien statuspäivityksissä vastaan. Haaveilen kaksivuotiaalle Cocolle kaveria, mutta olen lykännyt uuden koiran hankkimista vuodella eteenpäin. Poikaystäväni lähtee helmikuussa vaihtoon Amerikkaan ja lähden itsekin sinne reissaamaan ensi kesäksi, joten ehkä on parempi toteuttaa nämä haaveet ennen uutta pentua.

Haaveilua ei yhtään helpota suloiset pennut ja se, että eilenkin sain agilitytreenaajaltani kommentin, että oletko miettinyt Cocolle pentuja, kun se on niin mukavanluontoinen! Cocolle en ole pentuja kuvitellut, vaikka ei sekään mikään mahdoton ajatus olisi.

Koirakuvat ovat kesäkuusta, kun Coco lomaili ihanassa koiraperheessä silloin, kun olin Pariisin reissulla. Pallo- ja kaveritaivas! Kuvista kiitos tyttöporukan omistajalle, V:lle.



I've been hearing a lot of puppy news lately and many of my friends upload cute puppy pics in Facebook. I'm dreaming of a puppy and a friend for Coco (two years old). But, I must wait one year before I do anything because my boyfriend is doing an exchange in America starting from February and I'm planning to spend the next summer there as well. 

These pics were taken in June when Coco was spending her holiday at my friend's house. Thank you V for the lovely pics!

2 kommenttia:

  1. Hei! Meillä on myös pieni musta villakoiraneiti :) Minua kiinnostaa, että milloin aloititte agilityn ja kuinka paljon Coco painaa? Ja mikä on Cocon kennenimi? :)
    -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Cocon kanssa mentiin jo pentuna agiltyn alkeisiin. Siellä pentukerhossa treenattiin toko-tehtäviä ja puolet oli agilityä, putkien rälläämistä ja miniminiesteitä (ei vielä hypätty ollenkaan). Siitä sitten alle 1-vuotiaana mentiin mölliagilityryhmään ja sielläkin pidettiin vielä esteiden rimat maan tasalla. Nyt sitten ollan kuljettu tähän päivään asti agilityssä. Coco painaa reilut 3 kg. Nyt en ole viime aikoina punninnut.

      En julkaise blogissani Cocon kennelnimeä valitettavasti. /: Rapsutukset teidän vilakoiratytölle! (:

      Poista