2013/12/31

Preparing for the New Year's Eve

Joulunpyhät ovat sujuneet rauhallisesti kohti uutta vuotta. Tähän päivään on nyt mukava päättää kulunut vuosi ystäväporukalla tupareita juhlien. Kynsiin on geelattu OPI:n Black Cherry Chutney ja skumppapullo odottaa avaamista. Hyvää Uutta Vuotta!

The Christmas holidays were relaxing. Now it's nice to end this year with a group of friends at a housewarming party. OPI Black Cherry Chutney on my nails I wait for the evening and to open a bottle of sparkling. Happy New Year!


2 kommenttia:

  1. Moikka! Oon harkinnu tilaavani tuon Rion kynsiuunin ja googlaillessa löysin sun blogin. :D Postauksia luettuani oon viisastunut sen verran, että ilmeisesti siis kannattaa ainakin hankkia muut kuin Rion omat geelit? Ja sitten ehkä tyhmä kysymys, mutta mitäs kun ne kynsiuunin lamput palaa? Tiedätkö, että onko ne sairaan kalliit ostaa uudet ja onnistuuko vaihtaminen ihan kotikonstein? Ja muuten, ihanan oloinen blogi noin muutenkin kun kynsijuttujen osalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Rion geelit olivat melko surkeita ainakin omassa ja kavereideni käytössä. Myös se Rion uuni kävi pari kertaa korjuulla ja sitten ostettiin toinen uuni ihan muualta. En osaa sanoa, onko Rio esim. tehnyt uusia parempia malleja, mutta en nyt kyllä voi suositella kenellekään sen kynsigeelauspaketin ostamista. Itse asiassa minun kaverini omistaa ne kynsijutut ja olen sitten hänelle ostanut uusia geelejä, kun olen käyttänyt laitteita. Uuneissa on ollut aina takuu, joten ne on lähetetty valmistajalle ja siten ei lamppuja ole tarvinnut vaihtaa. Nykyisestä uunista yksi lamppu on palanut, mutta sillä pystyy ihan hyvin laittaa kynnet, kun ei kuivata kahta kättä kerrallaan uunissa. Lamppujen vaihtamisesta ei ole sen kummemmin tietoa.

      Kiitos kommentista! Vähälle on jäänyt kirjoittaminen viime aikoina, mutta mukavaahan tämä on.

      Poista