2011/11/17

Kynsihuolto

Omatekoiset geelikynnet Rion tuotteilla on nyt testattu. Uskomatonta, mutta totta: etusormen tippi katkesi jo muutaman päivän päästä. Tipin katkeaminen on varmasti harvinaista. Toisesta sormesta tippi pikku hiljaa kului ja lohkesi. Geeli pysyi kynsien kärjissä hyvin, mutta alkoi irtoilla alhaalta ja lopulta kynnestä pystyi lohkaista pieniä paloja.

Kynsihuollossa noin kolmen viikon jälkeen ensimmäisistä kynsistä hioin elektronisella viilalla (uusi!) ensimmäisen geelikerroksen, lakkauksen ja koristeet pois. Lisäksi lyhensin tipit katkenneen etusormen mittaisiksi. Uuden geelauksen tein itse kirkkaalla geelillä ja tällä kertaa muistettiin laittaa myös aluslakka eli primer. Sen puuttuminen ekalta kerralta saattoi osaksi vaikuttaa siihen, etteivät kynnet pysyneet niin kauaa. Tällä kertaa geelikerroksia tehtiin kaksi, jonka jälkeen kynnen kärki koristeltiin vaaleanpunaisella barbiehileellä ja liimattiin kynsitarrat. Ensimmäisestä kerrasta poiketen minulla on nyt kolme geelikerrosta ja jospa sekin auttaisi kynsiä pysymään hyvinä kauemmin.


Jos miinusta tuli geelin kulumisesta nopeampaa ammattilaisen välineisiin verrattuna, niin plussaa tulee siitä, että oman kynnen pinta on terve geelin poistamisen jälkeen.



A second testing with the home nail studio. The first nails didn't last very long, so I hope that the base coat I forgot the last time and an extra layer of gel will do!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti