2011/11/03

Uutta eteisessä

Haaveilemani Rivièra Maisonin senkki osoittautui mittailujen jälkeen liian pitkäksi eteiseen työhuoneen ja kylpyhuoneen ovien väliin. Sen jälkeen tutkiskelin suomalaisia nettikauppoja tuloksetta ja olin jo aikeissa luovuttaa, kunnes kerroin haaveistani tutun sisustuskaupan myyjättärelle. Hänellä oikeastaan oli heti antaa kuvaukseeni sopiva vaihtoehto PB Homen mallistosta.

Ja kuinkas sitten kävikään... Otin valokuvat PB Homen kolmesta erityyppisestä senkistä kotiin näytille ja lopulta päädyimme myyjän ensimmäiseen ehdotukseen. Toiminta oli nopeaa, sillä jo kahden päivän päästä saimme New York -senkin kotiin, kun niitä sattui olemaan varastossa valmiina.



Uusi huonekalumme kaipaa vielä vitriiniliukuovien taakse uusia koreja. Seinälle olemme miettineet vaakaan asetettua peiliä.. Projekti ei siis ole vielä valmis.



Senkkiä vastapäätä löytyy eteisen kaappirivistö ja käy se Cocokin joskus ihmettelemässä peilikuvaansa.


After abandoning my dreams of buying a sideboard from Rivièra Maison I found some new potential pieces of furniture to our hall thanks to a good shop assistant. We didn't hesitate and bought a sideboard from PB Home. It only took two days after the decision and now we have the sideboard in our hall. When I have time, I'll have to find a mirror above it and new baskets behind the doors.

4 kommenttia:

  1. Aivan ihania huonekaluja tuolla PB homen nettisivuilla! Mä oon himoinnut jotain tuon tyylistä pöytää, mutta ei meille mahdu mihinkään: http://pbhome.nu/products/furniture/console-sidetables/aimme-console-table/MAS245#/media/images/aimme-console-table.jpg

    Mihin te sen arkun laitoitte?

    VastaaPoista
  2. Mulleki tuo PB Home oli ihan uusi tuttavuus ja hyvä oli tutustuakin, kun tuotteet eivät hinnoiltaan ole ihan niin pilvissä kuin vaikka Rivièran. Tosi ihana on tuo sinunkin haave! Meille taas voisi kelvata jonkinmoinen pikkupöytä sohvan ja nojatuolin väliin.

    Arkku on nyt sillä tyhjällä pitkällä seinällä telkkarin kanssa. Voi olla, että joskus siirtyy sohvan taakse, jos löydetään jotain isompaa sen tämän hetkiselle paikalle. Mutta ratkesi ainakin tyhjän tilan ongelma tällä siirrolla.

    VastaaPoista
  3. Tuo senkki on UPEA!! Siis todellakin. Tämän takia alkaa tehdä mieli vaihtaa oman kodin tumma sistustus valkoiseksi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Satu! Kyllä alkoi jo kiukuttaakin, kun mieleistä ei meinannut löytyä. Mutta nyt olen enemmän kuin tyytyväinen.

    P.S. Laiskalle siivoojalle oikein hyvä vaihtoehto tuo valkoinen - pölyt eivät näy. (:

    VastaaPoista