2012/01/29

Koiranpetiä metsästämässä

Cocolla on alusta asti ollut oma pikkuinen poteropetinsä, jossa neiti nukkuu yönsä samassa huoneessa kuin muu perhe. Olen jo pitkään miettinyt Cocolle omaa paikkaa myös olohuoneeseen ja tällaiset upeat laiskanlinnat ovat monta kertaa vilahtaneet mielessä:

(Kuvat: interiordesignhound.com)

Rottinkiset pedit ovat eri valmistajien tuotteita, mutta alempi kuva puuvillaisesta nojatuolista on Rivièra Maisonin "This is my Dog Chair", johon saisi kirjailtua oman koiran nimen. Hintakin oli ainakin yhden nettikaupan listoilla yllättäen n. 600 e.


Olen myös miettinyt hieman edullisempaa ja ainakin meidän olohuoneeseen käytännöllisempää vaihtoehtoa: makuutyynyä. Coco on tykännyt oleskella tyynyjen päällä, jos vain olen jonkun koristetyynyistä raskinut luovuttaa.

Charin blogissa olleen koiranpetivinkin kautta ihastuin Lex & Maxin tyynyihin, joita myydään suomalaisessa Dog Gallery -verkkokaupassa. Tällä hetkellä valikoimassa on kolme kaunista mallia, joiden välillä en vielä ole osannut tehdä päätöstä.


Hempeä Domaine Cross...


...vai selkeä Grand Hotel...


...tai sitten Dogs Residence, josta lempparivärini ovat jo varastosta loppuneet. Joka tapauksessa haussa on joko hiekka tai antrasiitti. Olisin tilannut varmasti heti, jos Dogs Residence -sarjaa olisi saatavilla vaaleamman antrasiittina, kuten Domaine Cross -sarjassa. Tyyny jää vielä harkintaan...

I'm planning to order a new bed for Coco. I have decided that I want to get a pillow so that she could chill in the living room with us but I don't know which one to choose from Lex & Max collection.

2 kommenttia:

  1. Dogs Residence koiranpedit on tosi söpöjä! Kyllä tyynyn pitää olla niin suuri, että koira mahtuu siihen kokonaan makoilemaan. Nuo koirien sohvat vaikuttavat vähän liian hienostelulta. :)

    VastaaPoista
  2. Totta, ovathan nuo sohvat ja nojatuolit vähän liikaa, mutta silti aika huvittavaa olisi olla sellainen kotona. Cocokin on niin pikkuinen, että tykkäisi varmaan tarkkailla maailmaa vähän ylempää. (: Mutta tosiaan, ihan realistinen hankinta on tuo tyyny. Olen jotenkin mieltynyt tuohon hiekansävyiseen Dogs Residenceen ja nyt odotan, jos niitä tulisi lisää verkkokauppaan.

    VastaaPoista