2012/08/15

Dubrovnikin tukikohta: Valamar Lacroma

Voin kyllä vain suositella hotelliamme Kroatiassa: Valamar Lacroma Dubrovnikia (****). Hotelli sijaitsi Babin Kukissa muiden Valamar-ketjun hotellin alueella. Merenrantaan oli melko lyhyt matka ja rannalle oli vapaa pääsy kyseisen ketjun muiden hotellien alueilta. Club-hotellin ranta oli ehdottomasti paras ja myös uima-allasalue näytti hieman paremmalta kuin omassa hotellissamme, koska siellä oli rantalentiskenttä ja pingispöytä.



Ulkona oli panostettu kovasti viheralueisiin ja suihkulähteisiin. Hotellilta oli myös hienot näkymät merelle ja vuorille. Me ihastelimme näkymää uima-altaalla ja cocktail-baarissa, koska omista huoneistamme ei ollut näkymää parvekkeelta.





Sisätilatkin hotellissa olivat hienot. Kävelyä ravintolaan ja altaalle tuli jonkin verran, koska hotelli oli valtava. Huoneet olivat siistejä, mutta miinusta kokolattiamatoista. Hotelli oli kaiken lisäksi järjestänyt mm. elävää musiikkia cocktail-baariin iltaisin. Saimme kuunnella esiintyjistä pianistia, playback-tenoria ja ihan varteenotettavaa cover-bändiä, joka soitti mm. U2:n, Metallican ja Oasiksen biisejä.


Yllätys puutarhassa:


Our hotel in Dubrovnik was Valamar Lacroma Dubrovnik (****) which was located in Babin Kuk area with other Valamar hotels. The beach was a couple of minutes away from the hotel and especially Club hotel's beach was nice. The hotel had pleasant surroundings: gardens, fountains etc. The insides were great, too. One minus of the floor which was carpet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti