2012/08/12

My Little Pony -kynnet

Loman loppumisen kunniaksi tuunailin kynnet oikein tyttömäiseen pikkuponityyliin: alugeeli OPI, vaaleanpunainen värigeeli OPI, vaaleanpunaista ja lilaa hilettä sekä päälygeelinä Cesars Secrets.



Kynsilakkaa ei olla käytetty geelin alla enää aikoihin, koska silloin päälygeeli lähtee lohkeilemaan. Harmi vaan, kun värigeelit ovat tähän mennessä olleet tosi valjun värisiä eikä esim. valkoisella värigeelilläkään saa kunnon ranskalaista aikaan. Uutuutena minulla on ekaa kertaa kolmessa kynnessä geelijatkot, joita oli hieman hankalampi värkätä kuin tippejä. Tippejä en mielellään enää laita, kun ne eivät malliltaan käy omaan kaarevaan kynteen ja lohkeavat keskeltä kahtia. Katsotaan, kuinka hyvin jatkot kestävät.

Nails done because my work starts tomorrow. I'm using the same products as usual except I've done extensions with gel to three of my nails. Let's see, how they will last.

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ne tehdään normaaligeelillä sellasen muotin avulla oman kynnen jatkeeksi. Sitte muotti irrotetaan uunikovetuksen jälkeen ja kynsi muotoillaan. Pitää joskus ottaa kuvia tekovaiheessa, jos muistan. Vielä ei ainakaan ole moitteen sanaa jatkeista. Tosi kovat ovat.

      Poista
  2. Moikka! Mistä tilaat noita OPI-geelejä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä täytyy tarkistaa meidän "OPI-vastaavalta", kun ollaan porukassa tilattu noita geelejä ja tarvikkeita. (: Otan selvää!

      Poista