2013/03/06

Kitchen

Keittiö kokonaisuudessaan tulee tässä:


Viime kesänä keittiöön tehtiin paljon muutoksia, kun saarekkeen yläkaapit poistettiin kokonaan ja tilalle rakennettiin vain pelkkä liesikupu. Homma ei ollut kaikkein yksinkertaisin, koska pelkän liesituulettimen sijasta meidän noin 90-luvulla rakennetussa rivitalossa on talotuuletin. Talotuulettimen vuoksi oli todella vaikeaa löytää kaunista saarekemallia ja lopulta ostimme tuulettimen koneiston erikseen ja kiinnitimme sen päälle liesikuvun.

Keittiöstä vaihdettiin myös uuni, keraaminen taso ja tiskiallas. Lisäksi kirjavankiviset tasot vaihtuivat  tammenvärisiin. Kaapistot ovat alkuperäiset, kermanvalkoiset, mutta olen monesti miettinyt vetimien vaihtamista. Ehkä tulevana kesänä...?


Ystävältä joululahjaksi saatu miniraastinrauta pääsi myös roikkumaan tiskialtaalle.


Tässä vielä kuva vanhoista yläkaapeista ja talotuulettimesta:


Our kitchen with many alterations we made last summer: upper cupboards taken away and new worktops, a new sink and oven.

4 kommenttia:

  1. Kiitos Satu! Tavallaan olivat nuo yläkaapitkin ihan söpöt (paitsi nuo ihmeellisen violetit lasiovet), mutta onpahan paljon valoisampaa nyt. Kaappitilakaan ei juuri vähentynyt ja keittiöön ostettiin muutenkin yksi irrallinen kaappi lisäksi.

    VastaaPoista
  2. Moi!

    Tuulettimen koneistosta kysymys! Keittiöremontti edessä, ilmeisesti kanavapuhallin mutta minkälainen kun noin pieni kotelointi? Yritän miettiä samaa ratkaisua omaan keittiöön talotuulettimen tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      tosiaan mieheni vastasi, että kattoon on kiinnittetty pelkkä talotuulettimen kotelo, joka on peitetty yläpalkin sisälle ja siitä lähtee liesikupu.

      Poista