2014/03/23

Ferry trip

New Yorkin reissun loppupuolelle oli säästetty Vapaudenpatsaan tuijottelu Staten Islandin lautalta. Päivä oli lämpimin koko matkamme aikana ja aurinko paistoi ihanasti. Otimme metron South Ferry -pysäkille Manhattanin eteläkärkeen Battery Parkin lähelle ja lautta lähti Whitehall-terminaalista. Lauttamatka on ilmainen ja kestää puolisen tuntia Staten Islandille. Minua oli neuvottu, että saarella ei ole juurikaan näkemistä, joten määränpäässä kävimme vaan kääntymässä terminaalissa ja hyppäsimme seuraavaan lauttaan takaisin Manhattanille. Lautalta oli siis pakko nousta maihin välissä.

We were saving the Statue of Liberty for the last days in NY. The day we took the free Staten Island Ferry to see the monument was the warmest and sunniest on our trip. We took the subway to South Ferry station to the southern tip of Manhattan near Battery Park. The ferry left from Whitehall Terminal. It took about half an hour to get to Staten Island and we came right back to Manhattan without staying on Staten Island. A friend of mine had said that there aren't much to see on the island.


Kun tämä onnellinen lauttareissu oli saatu päätökseen, otimme metron Washington Square Parkiin ja jatkoimme siitä 5th Avenuelle. Muutama muukin oli tullut nauttimaan auringosta puistoon.

The Washington Square Arch:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti