2011/03/29

Reipas koululainen

Kävin aamulla juttelemassa koordinaattorini kanssa mahdollisista kasvatustieteen kursseista. En nyt oikeastaan vielä saanut mitään valmista vastausta muusta kuin kirjaston sijainnista. Sain kuitenkin muutaman professorin nimen ja seuraava siirto olisikin ottaa heihin yhteyttä. Koordinaattorini ehdotti, että valitsisin eniten minua kiinnostavan seminaarin (esim. teoreettinen kasvatustiede). Ilmeisesti voisin pienryhmissä työstää omaa aihettani ja esitellä sitä muille. Puhekieli olisi saksa, mutta voisin kuitenkin kirjoittaa englanniksi.

Ilmoittauduin tänään myös kielikeskuksen kursseile. Ilmoittautuminen alkoi jo edellisen viikon perjantaina, mutta oma profiilini Internetissä alkoi toimia vasta maanantaina. Jo perjantaina huomasin, että ranskan alkeiskurssi on täynnä, enkä pystynyt edes jonottaa paikkoja, koska tunnukseni eivät toimineet. Maanantaina kielikeskuksen sivusto oli kaatunut, joten pystyin ilmoittautumaan vasta tänään. Onnekseni pääsin kaikille haluamilleni saksan kursseille. Nyt minulla on aikeissa tehdä kolme saksan kurssia: kirjoittaminen, lukeminen ja puhe/kuuntelu. Näiden kolmen kurssin jälkeen voin halutessani suorittaa UniCert-kokeen, josta minulle annettaisiin erillinen todistus saksankielentaidoistani. Yllättävää, mutta pääsin tänään läpi myös ranskan kurssille!

Näin reippaana marssin laitokselle yliopiston virallinen koululaukku olalla. (: Kilorajoitusten vuoksi jouduin jättää isommat käsilaukut Suomeen ja tullessani minulla oli vain pikkuinen olkalaukku mukana. Tähän mennessä olen kuljettanut papereita mieheni laukussa! Ehkä ostan itselleni huhtikuussa syntymäpäivälahjaksi koululaukun ja siihen asti kuljetan tavaroita pyöränkorissa. En ehkä ihan joka päivä halua kantaa tätä tyylikästä olkalaukkua. (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti