2012/04/14

Adrianmeri kutsuu

Nyt se on varmaa! Elokuussa pääsen viimeinkin ulkomaanreissulle ja kohteena on Kroatian Dubrovnik. Mukaan lähtee myös poikaystävän koko perhe ja pieniä lapsiakin kolme kappaletta. Alunperin yritimme metsästellä vuokrataloja jostain keskustan läheisyydestä, mutta liikkeellä olisi varmaan pitänyt olla jo vuosi sitten, että ehtisi parhaille paikoille. Sen sijaan meillä on nyt varauksessa hotelli, joka sekin vaikutti tietojen mukaan tosi lupaavalta.

Eli ensi kesänä minua odottavat Dubrovnikin historialliset maisemat ja turkoosi vesi. Kohteeksi kaupunki valikoitui myös siksi, että siellä pitäisi olla Euroopan parhaita sukellusvesiä. Sitten Australian pääsen viimeinkin sukeltamaan!

(Kuvat: pinterest.com)

We have booked a holiday trip for August! After the time in Münster I haven't been anywhere (except Sweden) and now we have flights and a hotel in Dubrovnik, Croatia. This week will be about warmth, family and diving. My boyfriend's family comes with us, as well as the three children (2, 4 and 6 years) of my boyfriend's sister.

2 kommenttia:

  1. Enpäs tiennytkään, että siellä on sukellusmaastot hyvät!
    Miksei Euroopan sukelluskohteista tunnu löytyvän muutenkaan tietoa? Ainoa minkä muistan kuulleeni on Sisilia (?) ja Hurghada, mistä vois löytyä jotain katsottavaa.. ja nyt siis myös Kroatia :)
    Kiitos siis vinkistä ;)

    Ihania kuvia kyllä, nauti reissusta! <3

    Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä kyllä ole mainostusta Euroopan kohteista tullut nähtyä! Vain oikeastaan Egyptin kohteet tiesin lähimpinä sukelluspaikkoina, mutta muut ovatki sitten kaukokohteita. Kaverilta kuulin tuosta Kroatiasta ja jo viime kesänä kävi mielessä, että siellä vois taas sukeltaa.

      Kannattaa tsekata täältä myöhemmin, miten Kroatiassa sukellukset meni. (: Meillä on myös pari tosi kokenutta ja vaativaa sukeltajaa, joilta saa asiantuntevia kommentteja. Nyt sitte vaan ootellaan elokuuta!

      Poista