2012/04/13

Nail trouble

Geelikynnet saivat taas pääsiäislomalla huoltoa. Oikeastaan viilasin pois kaiken vanhan, sillä kynnet olivat olleet minulla noin kuukauden ja tipitkin alkoivat repsottaa. Yksi tipeistä lähti irti paria päivää ennen huoltoa, mutta muuten geeli pysyi kohtuudella.

En ole ollut kovin tyytyväinen  Rion kynsistudion tekemään jälkeen, koska geeli saattaa aika nopeasti irtoilla. Näiden vihreiden kynsien kanssa minulla on jo irronnut geelinpalasia useasta kynnenkärjestä. ): Kynnet ovat olleet minulla melkein viikon ja ovat omani eli tippejä ei laitettu. Johtuuko se sitten tuotteiden huonosta laadusta (esim. uunista) vai siitä, että kynsilakka ei sovi yhteen geelin kanssa...? Olemme tilanneet Jenkeistä uutta Opi-merkkistä geeliä ja lakkoja, joten niillä jatkuu testaus, pysyvätkö omatekoiset kynnet vai pitääkö kääntyä ammattilaistuotteiden puoleen.


P.S. On tullut huomattua, miten vaikeaa omia käsiä on itse kuvata ilman telinettä...

Having trouble with gel nails made with Rio nail studio. We have ordered new gel from Opi and hoping it would last a little longer. Let's see...

2 kommenttia:

  1. Omia kynsiä on kyllä tosi vaikea kuvata! En tiiä noista geeleistä mitään, mutta opilla on ainakin tosi hyvät kynsilakat. :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että ne uudet geelit pelastaa. Jos ei, niin sitten voi olla se Rion uuni vaan huono. Ollaan jo kerran lähetetty se takaisin, kun se eka meni rikki ja saatiin uusi takuussa. Eilen muuten katkesi yksi kynsi siivotessa. ): ):

    VastaaPoista