2012/04/21

Trimmauskurssilla, part II

Helmikuussa kävin opiskelemassa villakoiran turkinhoidonperusteita. Silloin osallistuin Cocon kanssa peruskurssille ja toisen päivän jatkokurssilla olin kuunteluoppilaana. Kuvia edellisestä kurssista on täällä.

Tänään kävin uudestaan perustrimmauskurssilla Cocon kanssa. Aina oppii jotain uutta ja varmasti voisin mennä vieläkin uudestaan peruskurssille. Cocollakin kasvaa turkki pikkuhiljaa ja pitempään aikuisen koiran turkkiin tarvitsen taas sitten uusia vinkkejä. Olen halunnut treenailla saksitöitä nyt, kun Coco ei vielä ole osallistumassa virallisiin näyttelyihin eli jos tulee koloja, niin se ei ole katastrofi. Näyttelyturkkia pitää sitten käydä saksituttamassa ammattilaisella.


Opetin vilkasta koiraani myös pysymään pöydällä. Coco on nyt reilut 9 kk.


Turkki on nyt jo himpun pitempi kuin edellisellä kerralla, jolloin niska oli todella lyhyt. Vieläkin odotellaan karvojen kasvamista...


Kotona treenailtiin vielä seisomista, mutta eihän pikkuraukka enää tahtonut jaksaa. Nyt se vetelee hirsiä pitkän päivän jälkeen.



I took a new basic course in grooming. You always learn some new tricks from the courses. Coco's got a better coat now but I'm still waiting for the fur to grow. She's now about 9 months old.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti