2012/06/17

Keittiöremppailua

Ensimmäinen oma asuntomme oli ostettaessa hyvässä kunnossa ja pinnat miellyttivät meitä, joten muuta ei tarvittu, kun kantaa tavarat sisään. Asunto on ostettu elokuussa Saksan visiitin jälkeen ja ainoa muutos sen jälkeen on ollut maalata vessan/kylppärin katto kellertävästä paneelista kuultovalkoiseksi.

Kesäsuunnitelmissa on nyt ollut keittiön kunnostus. Koko keittiö ei uusiksi mene, mutta iso muutos on aluksi ollut purkaa saarekkeen yläkaapisto, joka ainakin toiselta puolelta repsotti jonkin verran. En ole koskaan tykännyt myös noista omituisen violetinvärisistä lasiovista ja eihän siellä oikeastaan mitään voi säilyttää, kun tavarat näkyvät sieltä läpi.


Kaapit revittäessä tuli pieni mutka matkaan: Liesituuletinsysteemi osoittautuikin pariputkiseksi talotuulettimeksi, mikä tarkoittaa sitä, että markkinat talotuulettimille ovat suppeammat ja että emme välttämättä saa tilalle yksinkertaisen tyylikästä, huomaamatonta tuuletinta. Kysymys on vielä avoinna ja tällä hetkellä tilanne on tämä:


Sivuilta purettiin muutama laatta ja se pitäisi nyt pikapikaa kitata ja maalata. Lisää keittiöjuttua on varmasti tulossa, kun saadaan taas jotain uutta aikaiseksi.



Our kitchen make-over. Taking away some cupboards to make the space more open.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti