2012/06/27

Tiskit puhtaaksi

Keittiön remontointi sai vähän laajennusta, kun päätimme vaihtaa kirjavankiviset työtasot rauhallisempaan puunväriin. Tasojen valinta on kesken, mutta uutta tiskiallasta olen jo hahmotellut melko pitkälle. Hankinnassa on valkoinen, keraaminen allas.




Ikeastahan niitä altaita löytyi ja olin jo kovasti mieltynyt Domsjön kaksialtaiseen malliin, kunnes mittailin tarkemmin ja totesin sen liian syväksi meidän keittiöön. ):

Onneksi Domsjötä oli myös yksialtainen upotettava malli, joka syvyydeltään mahtuu meillekin. Harmi vaan, ettei se ole yhtä leveä. Ja jotta keittiöremppa ei paisu niin suureksi, että kaapinovetkin pitäisi vaihtaa, niin on parempi upottaa allas.
Hanojen valinta on jäänyt pieneen sivuosaan ja on vielä vähän epäselvää, mikä malli altaan kaveriksi tulee. Ikeassa kivoja malleja olivat Edsvik (49 e), joka olisi edullinnen ja vanhanaikainen, mutta ei niin helppokäyttöinen kuin yksiötehohanat.


Myös Elverdam-malli on sievä, mutta hinta pompsahtaa ja tämän hinta on 149 euroa.



(Kuvat: IKEA ja Pinterest)

Now we're picking a new sink for our kitchen. I'd want it to be white and romantic and I've found some good choices from IKEA. I have put so much thought in the sink that I've forgot to take a closer look at the taps. Fortunately IKEA had some nice taps, as well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti