2012/06/18

Koirakesä

Coco viettää mukavaa kesälomaa. Yksinoloa on vähemmän, mutta oppimisen kannalta melkein joka päivä täytyy harjoitella. Nurmellakin on kiva leikkiä, mutta ei suostu menemään, jos nurmikko on pitkä ja sateen jälkeen märkä. Hienohelma! Harrastuksia on paljon: näyttelytreenejä, agilityä ja uutuutena jäljestystreenejä metsässä. Parhaimmat ovat tietenkin aktiiviset harrastukset, joissa saa juosta ilman hihnaa.


Yritän käyttää Cocon myös pareissa mätsäreissä ennen 1-vuotissynttäreitä, jolloin ei päästä enää pentuluokkaan. Turkki ei ole vielä niin pöyheä ja pitkä, että olisi mahdollisuuksia aikuisten kehissä. Tämän vuoksi ei tänä kesänä mennä näyttelyihinkään.


Enää kolmisen viikkoa ja neiti täyttää 1v! Ihmiseniässä Coco on sitten joidenkin laskutapojen mukaan ekaluokkalainen, 7-vuotias tai toisten 15-vuotias. Huima hyppäys joka tapauksessa! 


Coco now eleven months and enjoying the summer.

2 kommenttia:

  1. Voi onpas ihanannäköinen villakoira :) Ja onpas kivannäköinen turkkikin jo!

    Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sain taas vinkkejä trimmaukseen näyttelytottumuskerhosta ja juhannuksen jälkeen turkista ainakin pyllyosaa tuunataan. (: On siinä ollut harjoittelemista, kun alle puoli vuotta olen itse koirani turkkia hoitanut!

    Ihania villakoirakesäpäiviä teillekin!

    VastaaPoista