2013/07/10

Mont Saint-Michel

Ranskan matkalla piipahdin myös Normandian ja Bretagnen rajalla Mont Saint-Michelin luostarisaarella, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintölistalle. Alkuperäinen suunnitelma oli vain ajaa mahdollisimman lähelle saarta ottamaan siitä valokuvia, koska halusimme säästää aikaa ja käydä muissakin paikoissa saman päivän aikana. Saarelle ei kuitenkaan ollut tunkua suuren rakennustyömaan vuoksi, joten pääsimme ihan kätevästi vierailemaan siellä. On arvioitu, että vuosittain saarella käy yli kolme miljoonaa turistia ja oli onni, että nyt oli hiljaisempi aika.




Saarelta ostettiin tuliaisiksi Poulardin keksejä. Nam!






On my trip to France I visited the monastery island of Mont Saint-Michel which is located on the border of Normandy and Bretagne. The island is one of the UNESCO word heritage sites and visited by over three million tourists every year. We were lucky because there weren't a lot of people on the island because of a great construction project. 

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella upealta. Olisi ihanaa päästä joskus itsekin vierailemaan noissa maisemissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on mahdollista, niin kannattaa! Ranskassa muutenkin on paaaljon muutakin kuin Pariisi, jos vaan ehtisi kaikkeen. Ja kuvitella, etten edes tiennyt koko saaren olemassaolosta ennen kuin nyt, vaikka se on tosi kuuluisa! No, kertoo ehkä siitä, että aina Ranskan lomalla minulla on ollut joku ystävä näyttämässä paikkoja ja ei ole tarvinnut turvautua matkaoppaisiin. (:

      Poista