2011/09/06

Aarteita

Uuden kotimme sisustusprojekti on vielä pahasti vaiheessa, mutta tällä viikolla sain viimeinkin tilattua Elloksesta verhoja, lakanan ja kylppärinmatot. Oma mieltymykseni on valkoinen sekoitettuna rauhalliseen beigeen tai harmaaseen. Kodissa saa olla ripaus romantiikkaa, ehkä pikkuisen pitsiä ja kukkasia. Ja yllättäen meiltä löytyy myös hevosia.

Rakkauteni kohde on pienestä pitäen ollut Pepin Pikku-Ukon lisäksi Dalahäst. Olin kuulemma nukkunut lapsena autossa ja kun ilmoitus tuli, että ollaan Ruotsin Falunin suuren hevosen kohdalla, olin herännyt kuin aina valmiina näkemään hepan.


Äitini iänvanha hylly koristaa nyt valkoiseksi maalattuna keittiön seinällä Pentikin Vanilja-lautasten kanssa. Arkena syömme vielä Iittalan Teemasta, mutta aion pikku hiljaa ujuttaa käyttöön Vaniljaakin. Tarjoiluastiat ovat jo käytössä.

Ja sitten vielä lisää hevosia ja laatikoitakin on kertynyt aika monta...


Some of my treasures: small things, boxes and surprisingly horses. My favourite horse is the Dalecarlian horse aka Dala horse from Sweden. I love decorating with calming white with a hint of beige or grey. My style is romantic with a small amount of lace and flowers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti