2011/09/12

Meillä

Terkkuja koiranpentuhulinan keskeltä! Ei millään malttaisi alkaa "oikeisiin" hommiin, kun uusi kaveri häärää vierellä. Tässä kuitenkin jatkoa aarteilleni:

Television ja muiden laitteiden johtojen kätköpaikaksi on tällä hetkellä alkanut erilaisten laatikkojen torni. Alimmaisen matkalaukun sain uuteen kotiin äidiltä, ruskeat laatikot ovat Vuittonin laukkujen lahjapaketteja ja tuollaisia valkoisia pikkurasioita minulla on varmaan aika monta.

Alemmassa kuvassa on Suomen armeijan ylijäämäkaupasta kotiin kannettu todellinen aarre. Arkku maksoi vain kymmenen euroa ja olivatkin melkein heti loppuneet valikoimasta, kun aloin ostettuani toista samanlaista haaveilla. Mieheni mummon virkkaamat pitsiliinat ovat kerrassaan ihastuttavia ja niitä on vilahtanut jo muissakin postauksissa. Saksasta löysin jo pitkään havittelemani korutelineenä käytettävän metallisen kerrosvadin. Tähän kohtaan haluaisin vielä peilin nojaamaan seinää vasten, kun vastapäisten käytäväkaappien peiliovien kanssa näkisi sitten pyrstönkin.


Olohuoneen kruunaa Anttilasta ostettu Aurelia-kynttilälamppu. Olohuone tarvitsee vielä seinille jotain ja verhot, jotka tänään tulivat Ellokselta. Hampaitatekevän koiran kanssa täytyy vain miettiä, voidaanko vielä täyspitkiä verhoja paikoilleen ripustaa.. Myös uusia tyynyjä tekisi mieli, sävy voisi olla harmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti