2011/04/12

Hochschulsport

Münsterissa voivat yliopisto-opiskelijat valita todella laajasta tarjonnasta itselleen mieluisia urheiluharrastuksia. Lista pitää sisällään muun muassa capoeiraa, hiphopia, kamppailulajeja, sukellusta ja jääkiekkoa.. Ilmoittautuminen kursseille oli viime viikolla ja halutessaan paikan joltain tunnilta on monesti toimittava nopeasti.

Ilmoittauduin astanga joogaan heti ilmoittautumisen auettua Internetissä ja melkein saman tien olivat kaikki paikat jo täynnä. Nyt saan perehtyä joogan saloihin joka tiistai-iltapäivä puolitoista tuntia. Olen aiemmin Suomessa harrastanut vain esim. Bodybalancea tai pilatesta, mutta en koskaan "oikeaa" joogaa.




Ensimmäisellä tunnilla alkoivat eri kehonosien nimet saksaksi muistua mieleen! Vähän piti kuitenkin välillä kurkkia muiden tekemisiä. (: Tunti oli mukavan rauhallinen ja oli ihana keskittyä omaan itseen. Teimme rentojen harjoitusten lisäksi myös voimaa vaativia liikkeitä - sotureissa alkavat usein jalat täristä. 



Maanantaina alkoi myös ensimmäinen seminaarini yliopistolla. Kurssille oli ilmoittautunut 15 henkilöä, mutta minun lisäkseni siellä oli vain kolme muuta opiskelijaa. Professori oli hieman ihmeissään, ja lupasi lähettää ilmoittautuneille muistutussähköpostin. Joka tapauksessa kurssi pidetään, vaikka meitä olisikin vain neljä opiskelijaa. Toivottavasti ensi viikolla päästään kunnolla aloittamaan seminaari, sillä edellisellä kerralla emme vähäisen osanottajamäärän vuoksi edenneet juurikaan.

(kuvat lainattu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti