2011/04/30

Geburtstag

Ihanaa, erilaista syntymäpäiväjuhlaa vietettiin meillä edellisenä iltana. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen juhlin syntymäpäivänäni ilman opiskelijahaalareita, joita valmistumisen takia en edellisen vuoden vapun jälkeen ole käyttänytkään.

Vaihto-opiskelu on siis onneksi mahdollista perustutkinto-opiskelijoiden lisäksi myös jatko-opiskelijoille! Kannatti käyttää tilaisuus hyväksi, kun se vielä oli mahdollista. Jahkailin ensimmäisten viiden opiskeluvuoden aikana vaihtoonlähtöä ja lopulta päätös oli helppo, kun saimme yhteisen vaihtopaikan Münsterista.

En ollut toivonut lahjoja ja jo senkin vuoksi, koska en haluaisi kuskata kotiin hirveästi ylimääräistä tavaraa. Sain kuitenkin kivoja yllätyksiä, kuten onnittelukortteja ja herkkuja. Ystäväni piipahti pääsiäisenä Suomeen ja toi tullessaan Marianne-karkkeja ja Jenkki-purkkaa. (:



Ihana tyttöporukkani oli askarrellut aivan upean valokuvakansion yhteisistä hetkistämme Münsterissä:



Vieraat toivat tullessaan mm. mansikoita, hedelmäsalaattia ja kakkua. Jotkut toivat herkkuja kotimaastaan, kuten kuvassa näkyvää venäläistä juomaa ja tortellineja muistuttavaa venäläistä ruokaa. Joensuun tytöt olivat leiponeet myös korvapuusteja!




Kiitos synttärionnitteluista ja ihanasta illasta! Hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti