2011/06/02

Lomapäivä Freibadilla

Lämmin helatorstaipäivä kului leppoisasti Münsterin Grevener Strassen Freibadilla eli maauimalassa. Alueelta löytyy muutama uima-allas, pukukoppeja, iso nurmikkoalue löhöilylle, kaksi rantalentiskenttää, leikkipaikka ja kiipeilyseinä. Yksittäislippu opiskelijahintaan maksaa 2 e ja aluella saa siihen hintaan oleskella vaikka koko päivän.


Kun aika kävi pitkäksi, pistimme pystyyn lentopallopelin Saksa-Suomi-sekajoukkueissa.


Paluumatkalla pyörähdimme vielä Germania Campuksella, jota monet luulevat yhdeksi yliopiston kampusalueeksi. Vanhalla Germania-olutpanimolla sijaitsee kuitenkin ravintoloita ja baareja, kuten opiskelijoiden suosima Grey.


Nenänpää punoittaen pakkailen nyt viikonlopun Brysselin reissua varten. Kulkuvälineenä on tällä kertaa juna, joten painorajoituksia tai nestemääriä ei tarvitse miettiä. Lisäksi ehdimme perillä Brysselissä olla vain kokonaisen lauantaipäivän, sillä varasimme muutama viikko sitten edulliset junaliput, jotka kulkevat Brysselin suuntaan perjantaina iltasella ja takaisin Aacheniin Saksan puolelle sunnuntaiaamulla. Mukaan lähtee varmaan vain yhdet vaihtovaatteet. Onneksi kaverimme ehtivät käydä Brysselissä jo viime viikonloppuna, niin olemme listanneet heiltä muutaman täsmäkohteen lauantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti