2011/06/26

Palatkaa Pariisiin

Ihanan Pariisi-viikonlopun jälkeen olemme jälleen kotona Münsterissä. Pariisiin rakastuneena haluan varmasti sinne takaisin ja mielellään siihen aikaan, kun uudet vaihtariystäväni sekä emäntämme ja isäntämme Etelä-Ranskan matkalta ovat paikalla kaupungissa. Kaksi päivää ei todellakaan ole tarpeeksi kokemaan kuin pintapuolisesti Pariisin ihanuuksia. Nyt ei olekaan uusia matkoja tällä haavaa suunnitteilla kuin lentoliput Suomeen 30. heinäkuuta. Ainakin Nordrhein-Westfalenia meidän pitää vielä kuitenkin Semesterticketeillämme kiertää ja eihän sitä koskaan tiedä, jos edullisia tarjouksia sattuu kohdalle...

Tänään iltapäivällä vietimme aikaa tutussa Münsterin Sendissä. Kauhistelimme huvittelulaitteita ja maistelimme mm. currywurstia ja suklaakuorrutettuja mansikoita.






Kotiin palatessamme kaupungin kauhukakarat olivat taas päässeet valloilleen. Kaupungissa ei ole petoja citykaneja vähentämään, joten kaupungin kanikanta on melko runsas.

We are now back in Münster from our weekend trip to Paris. I really loved the city and want to go back there some day. Maybe when our friends from Languedoc or my new exchange student friends are in the city... This afternoon we visited "Send" in Münster and tasted curry wurst and chocolate strawberries among others.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti