2011/05/25

Shoppailua Venetsiassa

Vielä yksi asia on jäänyt Venetsiasta kertomatta, nimittäin ostokset. Venetsiassa oli ylenmäärin tarjolla turistikrääsää, kuten kuuluisia naamioita, hattuja, paitoja, kortteja ja magneetteja. Valtavasta tarjonasta huolimatta en esimerkiksi löytänyt yhtään sievää magneettia, jonka olisin voinut ostaa muistoksi!


Halpojen tavaroiden lisäksi löytyy paljon laadukkaampia liikkeitä, joista voi ostaa mm. aitoja naamioita tai kokonaisia asuja.


Naamioita on tehty myös eri hahmoille, kuten kissalle, kapteenille tai alla olevassa kuvassa näkyvälle ruttolääkärille. Lääkärin naamio vasemalla.





Toinen kuuluisa matkamuisto taitaa olla Muranon saarella valmistettu lasi.



Ja erivärisiä ja -muotoisia pastalajikkeitakin olisi voinut Venetsiasta hankkia.



Itse en kuitenkaan ostanut turistitavaraa, vaan jo lentokoneessa hurahdin ensimmäiseen ostokseeni.  Yummy-Jennin kautta innostuin Urban Decay Naked-luomiväripaletista ja sen luonnollisista sävyistä. Tuote on kuitenkin ollut aina loppuunmyyty, kun itse olen sitä yrittänyt havitella. Nyt kuitenkin on kiittäminen Ryanairin Tax Free -katalogia! Luomivärit, sivellin ja Eyeshadow Primer Potion maksoivat yhteensä 35 e.





Jo aiemmin mainitsemastani Pittarellon liikkestä hotellimme viereltä löytyi toinen ostokseni:




Mustat rusettikorkkarit tuntuvat ihanilta jalassa ja varsinkin, kun en kovin korkeilla kengillä tykkää kävellä. Näillä voi jaksaa pitempäänkin! Siinä se, kaksi muistoa Italiasta.

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Itsekin haaveilen joskus pääseväni käymään Venetsiassa :) p.s tuota meikkipalettia on kovasti kehuttu!

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Suosittelen kyllä ehdottomasti, vaikka olen kyllä kuullut kavereilta, että hienompiakin paikkoja löytyy Italiasta, kuten esim. Firenze. Venetsia on toisaalta kokemuksena jo aivan upea jo senkin takia, että on veden päällä. Teidän suunnittelema Muumimaailma kuulostaa myös aika ihanalta!

    Ja täytyy aloittaa luomivärien testailu. Primeria en ole vielä ollenkaan kokeillut, mutta luomivärisävyt sekoittuvat toisiinsa kivasti.

    VastaaPoista
  3. Moikka! :) osaatko sanoa millaiset mahdollisuudet on shoppailla ihan vaatteita Venetsiassa? Löytyykö mitään ketjuliikkeitä esim?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venetsian keskustassa ei kyllä ollut montaakaan tavallista vaatekauppaa, vaan melkein kaikki ovat niitä turisteille suunnattuja matkamuistokauppoja. Olisinkohan käynyt parissa tavallisen ketjun kaupassa (en muista, mitä ne olivat) ja sitten muutamassa sellaisessa uniikissa pikkupuodissa ostoksilla. Kauppoja löytyy aika hyvin Piazza San Marcon läheltä. Muistaakseni keskustassa oli kalliimpien merkkien kauppoja enemmän kuin ketjuliikkeitä.

      Itse shoppailin hotellin lähellä rannikolla Mestressä. Siellä oli ostoskeskus, josta bussitkin Venetsian keskustaan lähtivät. Mestressä oli myös pari isoa myymälää ihan meidän hotellin vieressä, kuten iso kenkä- ja urheilukauppa.

      Poista