2011/05/15

Venetsiaan mukaan

Mahdolliset sadekelit ja viileämpi ilma toivat pikkuista haastetta pakkaamiseen. Haasteista toinen on se, että kaiken pitää mahtua käsimatkatavaroihin - myös shoppailujen. Sateenvarjon saatan ottaa mukaan, mikäli se vain mahtuu. En ole ihan varma, saako sen tuoda lentokoneeseen, mutta ottakoot pois, jos ei saa.

Ajattelin selivitä matkasta farkkulegginsseissä, jotka ovat osoittautuneet sopivanlämpimiksi sadekeleillä ja tarpeeksi viileiksi lämpimässä. Tuntuvat olevan parempi vaihtoehto kuin paksut farkut. Bikinitkin lähtevät mukaan, jos sattumalta olisi kelejä paistatella hotellin kattoterassin uima-altaalla. Hellekeleillä voin laittaa päälle vain topin ja hameen.

Jakku ja puserot Zarasta, alaosat ja raitatoppi H&M, bikinit Gina Tricot

Vuittonin Neverfull ei mahdu mukaan, koska käsimatkalaukkuja saa Ryanairin mukaan viedä vain yhden. Esim. kamera, läppäri ja muut käsilaukut on mahduttava matkalaukun sisään. Matkaan pääsee kuitenkin näppärä olkalaukkuni.


Olen aivan rakastunut Zaran tämänkeväiseen mallistoon ja varsinkin herkullisiin väreihin. Mukaan lähtee pirtsakka oranssi pusero, jonka omistan myös sähkönsinisenä.

1 kommentti:

  1. Sateenvarjon sai lopulta viedä käsimatkatavaroissa koneeseen tai ainakaan ryanair ei siitä mitään huomauttanut!

    VastaaPoista