2011/07/29

Drübbelken

Keskiviikoillan läksiäisiä vietettiin perinteisessä westfalenilaisessa ravintolassa, Drübbelkenissä. Aivan loistava valinta omalta tandem-pariltani! Paikka oli erittäin tunnelmallinen ja perinteinen; jopa tarjoilijakin oli kansallispuvussa. Ravintolassa on mökkitunnelmaa sekä sisällä että ulkona. Alla olevassa ruokalistassa näkyy ravintolan julkisivu.



Meidän pöytä:




Ja listaltahan oli pakko maistaa jotain oikein perinteistä. Monet seurueestamme nauttivat myös Münsterin paikallista olutta, Pinkus Mülleriä.



Oma valintani oli ravintolan erikoisuus: suoraan pannusta syötävä naudanliha-sipuli-annos.



Oli se aikakin maistaa jotain oikein perinteistä ja tällä kertaa ruoka maistui oikein mieleiseltä! Toisin kävin Hampurissa toukokuussa, kun tilasin paikallista ruokaa ja sain lautaselleni raakaa kalaa. 

Lopuksi kiitos ihanille tandem-pareillemme! Ja vinkki vaihtareille: Tehkää kielitandem! Jos parin kanssa kolahtaa, niin vieraankielenopiskelusta saa todella paljon irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti