2011/07/01

Postia minulle

Pari kuukautta sitten ystäväni oli postittanut minulle syntymäpäiväiloksi suomalaisia naistenlehtiä ja ne olivat jääneet seilaamaan jonnekin Suomen ja Saksan välille. Paketti kuitenkin löysi tiensä perille tällä viikolla! Huomasin tänään, että Münsteristä puuttuu "Umlaut", joten ehkä pienet pisteetkin vaikuttivat tapahtuneeseen. Mutta mukava on kuitenkin lukea toukokuun juttuja - ja eihän naistenlehtien hömppäjutut taida koskaan vanheta. (;


Tällä viikolla oli myös muita postiselkkauksia, sillä lähetti oli jättänyt tilaamani Mangon paketin tuntemattomalle naapurille minun ollessa poissa kotoa. On aivan ennenkuulumatonta, että paketteja jätetään ilman sopimusta vieraille ihmisille, mutta näin kävi. Lisäksi jouduin useana päivänä koputtelemaan naapurini oven takana paketin toivossa, mutta he eivät ikinä olleet kotona. Lopulta jätin lapun ja nappurini ystävällisesti kiikutti paketin ovelleni. Huh!


2 kommenttia:

  1. Oon kateudesta vihreä ku sää vaan shoppailet siellä! :D Meen huomenna lievittämään shoppailuhimojani rajalle, mutta köyhät tarjottavat sielläkin on Saksaan verrattuna.

    VastaaPoista
  2. Saapa nähdä, miten sitä sopeutuu takasin Suomeen. /: M:n vanhemmat lähtivät torstaina kotiin, mutta eilen illalla oli puhetta, että äiti ja veljen vaimo tulisivat mahdollisesti uudestaan shoppailumatkalle. Ja uskomatonta, että muissakin kuin Espritissä, kuten Mangossa ja Zarassa on ilmaiset postikulut! Zaraa tulee kyllä eniten ikävä - toivottavasti nettikauppa saadaan äkkiä Suomeen. Ja harmi, että Suomessa on niin vähän nuita kauppoja. Düsseldorfissaki on kolme Zaraa, niin kokoja voi metsästää kaikista.

    VastaaPoista