2011/07/24

Viimeisiä kertoja

Kirjauduttuamme ulos kaupungista ja kuoletettuamme saksalaiset pankkitilimme oli lauantaille vuorossa muita "velvollisuuksia". Mieheni ei ollut koskaan käynyt Münsterin Domplatzin Wochenmarktilla (keskiviikkoisin ja lauantaisin), joten tori katsastettiin lauantaina aamupäivästä. Vein seuralaiseni myös perinteisille euron vohveleille.


Oli pakko laittaa ekaa kertaa päälle jo keväällä Suomesta ostamani H&M:n mekko, vaikka pyörällä huristeltiin. Matka oli myös pyörillemme viimeinen, koska kävimme torikiertelyn jälkeen palauttamassa pyörät samaan paikkaan, josta maaliskuussa ostimme ne. Oma pyöräni oli hieman muutaman kuukauden aikana kolhuja kokenut ja ruosteen vuoksi esim. rapakaari oli irronnut. Siitä huolimatta saatiin pyöristä reilu hinta takaisin eli vain viisi euroa alle sen, mitä maaliskuussa niistä oli luvattu. Münsteriin tulevien kannattaa siis suunnistaa Körnerstrassen Citybikeen pyörien perässä!


Pyörähdimme myös yliopistolinnan edessä olevalle Münster verwöhnt -tapahtumapaikalle katsastamaan ruokatarjontaa. Kyseessä olivat siis gourmet-ruuan festivaalit, jossa asiakkaat pystyivät maistelemaan hyvää ruokaa huokeaan hintaan.


Illemmalla suunnistimme vielä läksiäistunnelmissa Münsterin Grey-klubille Germania Campukselle.

farkut Zara, body Zara, paita H&M, kengät Skopunkten, kello Michael Kors

Sunnuntaipäivä käynnistettiin runsaalla brunssilla Salzstrassen Cafe Extrablattissa.


Hmm.. kaunista suklaamoussea.


Tämä päivä on muuten vietetty tiiviisti sisätiloissa sadetta pakoillen. Onpahan ollut enemmän motivaatiota pakata tavaroita ja siivota asuntoa, kun kelit eivät oikein ole kesäisiä. Toivottavasti Suomeen palatessa olisi vielä aurinkoa meillekin jäljellä, sillä nämä pari viime viikkoa ovat meillä olleet ihan syksysäitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti