2011/07/03

Häähumua

Hääsesonki on nyt kuumimmillaan ja edellisenä perjantainakin vietettiin parit uutiskynnyksen ylittäneet häät. Ruhtinaallisten hääjuhlien lisäksi huippumalli Kate Moss sanoi perjantaina tahdon rennon kauniissa John Gallianon keijukaismekossa.


Kauempaa tarkastellessa morsiamen puku oli erittäin moitteeton, mutta lähemmäksi tultaessa se oli ehkä hieman liian läpikuultava varsinkin rinnan kohdalta.


Monacossa puolestaan juhlittiin Charlenen ja Albertin häitä. Morsian asteli alttarille Giorgio Armanin valkoisessa puvussa, jossa oli upea leikkaus. Itse pidän juuri tällaisista kapeammista hääpuvuista enkä huolisi kermakakkuhelmoja. Minun makuun puvun etuosassa on kuitenkin liikaa koristeita. Plussaa vielä kampauksesta ja ihanasta hääkimpusta. Kuvassa siis Charlene isänsä saattelemana:


Hääjuhaillalliselle morsian vaihtoi kevyemmän ja omaa silmääni mielyttävän asun. Juhlavieraista etenkin Prinsessa Madeleinella oli kaunis nudenvärinen mekko, joka sekin vaihtui kertaalleen vielä iltajuhlaan.


Toisaalla maailmalla Kate oli taas onnistunut valitsemaan päälleen kauniin mekon. Kate ja William vierailullaan Quebecissa:

(Kuvat: dailymail.co.uk, iltalehti.fi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti