2011/07/27

Lähtökiireitä

Pari viimeistä päivää on mennyt asioita järkkäillessä ja kiireillessä. Vieläkin on esim. nettiyhteyden sulkeminen ja takuuvuokran takaisinsaannin selvittäminen tekemättä. STRESSIÄ! Tänään kierreltiin ympäri kaupunkia hakemassa lippulappuja eri kampusalueilta ja ilmoittautumassa pois yliopistosta. On taas tehty niin helpoksi vaihtareille hoitaa asiat ennen lähtöä...

Meillä on kylässä myös mukavia vieraita tällä hetkellä ja olemme kierrelleet lähialueen kaupungeissa. Maanantaina olimme Kölnissä, tiistaina Düsseldorfissa, tänään Münsterissä ja huomenna on vuorossa Essen. Shoppailujakin on löytynyt niin paljon, että harkitsemme varalaukun ostamista!

Pari päivää vielä jäljellä Saksa-aikaa ja sitten kotiin! Kotona odottaa omat jännitysmomenttinsa, sillä mitään varmaa asuntoa meillä ei vielä ole paluuta varten. Yritän päivitellä kuulumisia, kunhan ehdin, mutta katsotaan, milloin meidän nettikin joudutaan sulkemaan. Suomesta viimeistään. Nyt viimeiselle illalliselle ihanien tandem-parien kanssa Münsterin Drübbelkeniin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti