2011/07/20

Toiseksi viimeinen viikko Münsterissä

Uskomatonta, että vaihtariaika on mennyt niin nopeasti ja jo ensi viikolla lennetään takaisin kotiin! Tällä viikolla on ohjelmassa kavereiden tapaamista, vähän reissailua ja asioiden hoitamista. Tärkeimmän asian hoidin jo tänään aamulla, sillä sain palautettua viimeisen esseeni ja nyt odotellaan sitä viimeistä kurssimerkintää.

Maanantaina oli ohjelmassa meidän ihanien saksalaisten kielitandemparien kanssa illanviettoa: suomea, saksaa, pizzaa ja elokuvaa.


Tänään tiistaina vietimme suomalaisen vaihtariystäväni kanssa tyttöjen hömpöttelypäivää Gelsenkirchenissä ja Essenissä. Gelsenkirchenissä kohteenamme oli tietenkin Primark, jonka käytävillä tungeksiessa ja sovitusjonoissa vierähtikin varmaan pari tuntia. Lopulta ostoskassiin päätyi alusasuja ja kenkien säilytyslokerosto. Kuvan ihana puudelimekko ei lähtenyt mukaan, kun ei vitsikyydestään huolimatta ollut ihan omaa tyyliä. (:


Junien ja U-Bahnin kanssa seikkailtiin välillä Altenesseniin...


...mutta lopulta päädyimme määränpäähämme Esseniin, joka on oikea shoppailujen superkaupunki. Plussaa Essenille myös frozen yogurt -baarista, joka oli päivän ykköskohteemme. Bromberry-baari löytyy Limbecker Platzin alakerrasta! 

Ystäväni päivän odotetuimpana hetkenä

Harmi, ettei frozen yogurt ole vielä rantautunut Suomeen, vai onko? Saksassakin villitys vaikuttaa kovin uudelta ja nautiskelupaikkoja on vielä vain muutamia.



Saksan Grazia-lehti ilmoitti pari kuukautta sitten jugurttipaikoista, mutta esim. Esseniä ei ollut jutussa mainittu. Tässä vielä vinkkejä Saksan frozen yogurt -baareista:

- München: TOP IT Frozen Yogurt (Heiliggeiststraße 1), I love leo (Kaulbachstraße 57)
- Berliini: frohsinn joghurt (Potsdamer Platz 8), Yoli Frozen Yogurt (Invalidenstraße 112)
- Hampuri: Froyowelt (Dorotheenstraße 99), Yoguru (Eppendorfer Landstraße 32), yogurt tree (Bahrenfelder Straße 211)
- Köln: Foxberry Frozen Yogurt (Kettengasse 4)
- Erfurt: Yoggster (Marktstraße 18)
- Darmstadt: meloonia Frozen Yogurt (Gutenbergstraße 5)
- Osnabrück: Yogo's Frozen Yogurt (Große Straße 404)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti